Фонд держмайна у Житомирській області виставив на аукціон адміністративну будівлю за 1 гривню

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях оголосило аукціон на продаж окремого нерухомого майна у селищі Любар, початкова вартість якого становить символічну 1 гривню. Оголошення з’явилося 7 вересня 2024 року в системі «Прозорро.Продажі».

Приватизаційний об’єкт включає адміністративну будівлю площею 119,9 кв.м, яка була побудована у 1986 році. Будівля зведена з бутового фундаменту, цегляних стін і має дерев’яні міжповерхові перекриття. Покрівля виконана з азбестоцементних листів. Також до об’єкта входять гараж площею 24 кв.м і вбиральня площею 5,5 кв.м, обидві споруди також з цегляними стінами і азбестоцементною покрівлею. Об’єкт забезпечений електроосвітленням, газопостачанням, а опалення здійснюється від місцевого котла. Балансоутримувачем є Житомирський обласний центр зайнятості.

Земельна ділянка під будівлею площею 0,0939 га також перебуває у постійному користуванні центру зайнятості.

Стартова ціна на аукціоні – 1 гривня, а сам торг заплановано на 27 вересня 2024 року.

Нагадаємо, це вже другий об’єкт, виставлений у Житомирській області за символічну ціну. Перший був приміщенням контори в Олевську, площею 50,5 кв.м, яке надійшло на продаж 24 серпня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *